Etusivu |Tarinamme ja Trekkerin ekologisuus|  Mitä epäsopiva satula saa aikaan | Mikä tekee joustavasta satulasta ainutlaatuisen
Satulan sovitus ja tilaaminen
| Satulan hoito ||Erikoishintaiset satulat |                                                  

 

Perustimme satulayrityksemme Juholankulma Oy:n vuonna 1998. Kuvassa on Juholan tilan päärakennus ja sen edessä ystävämme Marcello. Toimintamme keskittyy Etelä-Suomeen. Lisäksi meillä on toimipiste Pohjanmaalla.

Trekkerin joustorunkoisia, uuden sukupolven satuloita alettiin valmistaa Saksassa 2000-luvun alkupuolella. Aloimme heti välittää niitä Suomeen. Tunnemme Trekkerin satulat siis 20 vuoden ajalta.

Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme löytämään hevos- ja ratsastajaystävällisiä laatusatuloita. Autamme Sinua ja hevostasi mielellämme! Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: info@vanhala.net

Sini ja Pauli

  

 

Trekker-satulat ovat ekologisesti ja eettisesti kestäviä valintoja.

Raaka-aineet
Saksalainen / italialainen laatunahka kestää ja pysyy käytössä kauniina. Sen prosessointi ei saastuta siten kuin monien synteettisten, usein Kaukoidässä valmistettujen materiaalien tuottaminen.

Valmistusmenetelmät
Valmistus tapahtuu EU:n työ- ja ympäristölainsäädännön mukaisesti, ilman lapsityövoimaa. Satulamme valmistetaan pääasiassa käsin, toisin kuin monissa satulatehtaissa. Käsityö kuluttaa energiaa minimaalisesti ja tuottaa tuskin lainkaan jätettä.

Satulan sopivuus erilaisille hevosille
Se, ettei joustavaa satulaa tarvitse vaihtaa hevosen muuttuessa ja että samaa satulaa voi hyödyntää eri hevosilla, vähentää kulutusta eli ympäristön kuormitusta. Satula on huippulaadukas, joten se säilyttää arvonsa. Koska se sopii erilaisille hevosille toisin kuin kovarunkosatula, se on helppo myydä käytettynä.

Laaduntarkkailu
Uutuudet testataan ammattiratsastajien käytössä. Jokainen satula tarkistetaan kahden satulasepän toimesta.

Välikäsien puuttuminen, kuljettaminen ja pakkaukset
Materiaaleja tai valmiita tuotteita ei kuljeteta edestakaisin mantereelta toiselle. Kuljetukset EU:n sisällä ovat lyhyitä ja energiatehokkaita. Välikäsien puuttuminen ja vähäinen kuljettaminen minimoivat pakkausmateriaalit ja pitävät hinnat alhaalla.

Käyttö ja hoito
Satulat on suunniteltu siten, että ne on helppo pitää puhtaina. Hyvin suunniteltujen yksityiskohtien ansiosta nahkaan ei pakkaudu likaa, joka kuluttaisi nahkaa ja ompeleita.

Trekkerin ainutlaatuinen konsepti, rakenne ja mallit on rekisteröity ja suojattu patenttiviranomaisten toimesta. Valitsemalla Trekkerin tuet eurooppalaista laatutyötä ja teet tyylikkään ympäristöteon.