Etusivu |Teknologia ja ympäristö | Media ja omistajien kokemuksia |Mitä epäsopiva satula saa aikaan | Mikä tekee joustavasta satulasta ainutlaatuisen
Satulan sovitus ja tilaaminen
| Satulan hoito ||Erikoishintaiset satulat |                                                  

 

Trekker- ja Flexible -satulat ovat ekologisesti ja eettisesti kestäviä valintoja.

Raaka-aineet
Saksalainen / italialainen laatunahka kestää ja pysyy käytössä kauniina. Sen prosessointi ei saastuta siten kuin monien synteettisten, usein Kaukoidässä valmistettujen materiaalien tuottaminen.

Valmistusmenetelmät
Valmistus tapahtuu EU:n työ- ja ympäristölainsäädännön mukaisesti, ilman lapsityövoimaa. Satulamme valmistetaan pääasiassa käsin, toisin kuin monissa satulatehtaissa. Käsityö kuluttaa energiaa minimaalisesti ja tuottaa tuskin lainkaan jätettä.

Satulan sopivuus erilaisille hevosille
Se, ettei joustavaa satulaa tarvitse vaihtaa hevosen muuttuessa ja että samaa satulaa voi hyödyntää eri hevosilla, vähentää kulutusta eli ympäristön kuormitusta. Satula on huippulaadukas, joten se säilyttää arvonsa. Koska se sopii erilaisille hevosille huomattavasti todennäköisemmin kuin kovarunkosatula, se on helppo myydä käytettynä.

Laaduntarkkailu
Uutuudet testataan ammattiratsastajien käytössä. Jokainen satula tarkistetaan kahden satulasepän toimesta.

Välikäsien puuttuminen, kuljettaminen ja pakkaukset
Materiaaleja tai valmiita tuotteita ei kuljeteta edestakaisin mantereelta toiselle. Kuljetukset EU:n sisällä ovat lyhyitä ja energiatehokkaita. Välikäsien puuttuminen ja vähäinen kuljettaminen minimoivat pakkausmateriaalit ja pitävät hinnat alhaalla.

Käyttö ja hoito
Satulat on suunniteltu siten, että ne on helppo pitää puhtaina. Hyvin suunniteltujen yksityiskohtien ansiosta nahkaan ei pakkaudu likaa, joka kuluttaisi nahkaa ja ompeleita.

Flexiblen ja Trekkerin ainutlaatuinen konsepti, rakenne ja mallit on rekisteröity ja suojattu patenttiviranomaisten toimesta. Valitsemalla Trekkerin tai Fleixblen tuet eurooppalaista laatutyötä ja teet tyylikkään ympäristöteon.